Rólunk

Nagyon örülünk, hogy oldalunkra látogattál, köszönjük érdeklődésedet!

Minőségi textiltermékek, hazai gyártás, kedvező árak

Tevékenységünket 2009-ben kezdtük meg, termékkínálatunkat azóta is folyamatosan bővítjük ügyfeleink igényeit szem előtt tartva. Termékeink nagy része hazai varrodában készül, a felhasznált vászon alapanyagok Öko-Tex minősítéssel rendelkeznek.
Vászontáskák és non-woven táskák mellett egyéb textil termékek gyártását is vállaljuk, egyedi elképzelések megvalósításában is örömmel segítünk.

2018 óta már reklámajándékokat is forgalmazunk, így akár egy teljes promóciós csomag is összeállítható a weboldalunkon található termékekből.

Hogyan dolgozunk?

Munkánkat mindig a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, az alapanyag beszerzéstől a nyomtatásig kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre. Maximalisták vagyunk minden tekintetben. Hosszútávú partnerség kiépítése a célunk, emiatt az esetleges reklamációk esetén is arra törekszünk, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást találjuk meg partnerünknek.

Megrendelésed előtt látványtervet készítünk, mintadarabot is kérhetsz, hogy meggyőződj a minőségről.
Nem csak minőségi munkánkra, de a rövid gyártási időre is büszkék vagyunk, hiszen a raktári termékeket emblémázva akár 2-3 munkanap alatt elkészítjük.

Minden visszajelzésnek nagyon örülünk, még akkor is, ha az nem feltétlen pozitív, mert így tudunk még jobbá válni és fejlődni. Köszönjük, ha megosztod velünk tapasztalataidat!

Szeretjük a kihívásokat

Örömmel veszünk részt a megszokottól teljesen eltérő ötletek megvalósításában is.
Szívesen segítünk, ha nincs ötleted, nincs grafikád vagy ha teljesen elakadtál. Felmérjük az igényeidet, csapatban, veled együtt gondolkodunk.
Induló vállalkozások megkeresésének is nagyon örülünk, lehetőség van már 50 db-os megrendelésre is.

Személyes kedvencünk

A Mexico vászontáska már a kezdetektől fogva igazi slágertermék, 140 grammos vastagsága miatt nagyon strapabíró. Szinte mindig találkozhatsz ezzel a termékkel valamilyen akciónk keretében, most jelenleg ide kattintva  tekintheted meg a kedvezményes árakat. 🙂

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években olyan ismert ügyfelek bizalmát is elnyertük, mint például a Greenpeace Magyarország, Libri, Rossmann, Édesvíz Kiadó vagy a  Szépművészeti Múzeum.
Tekintsd meg elkészült  munkáinkat ide kattintva

Ki válaszol a levelekre, kivel fogsz beszélni telefonon?

Belák Zoltán

Telefon: +36 30 381 8886
E-mail cím: iroda@zoltex.hu

Az iroda@zoltex.hu e-mail címre érkező leveleket minden munkatársunk látja. Zoltán vagy Szandra fog rájuk válaszolni.

Darázs Szandra

A darazs.szandra@zoltex.hu-ra küldött üzenetedet Szandra kapja meg, keresd őt bátran, ha kérdésed van, egyedi árajánlatot szeretnél. Figyelni fog arra, hogy a teljes gyártási folyamat zökkenőmentes legyen, megrendelésedet időben megkapd.

Jenei Margit

Telefon: +36 30 546 1412
E-mail cím: iroda@zoltex.hu

Margit a logisztikáért felel, sok küldemény az ő kezei közül kerül ki. Személyes átvétel esetén vele fogsz találkozni raktárunkban.

Tári Mercédesz Dorina

Telefon: +36 70 940 0035
E-mail cím: iroda@zoltex.hu

Mercédesz két gyönyörű gyermekével van otthon, emiatt új megkereséseket jelenleg ő nem tud fogadni.