Ügyfeleink véleménye:

Kedves Zoltán! Megérkeztek a szatyrok, köszönjük, szuperek lettek. Kollégák meg is dicsérték, hogy jó erősek és szép a nyomtatás is. Köszönjük a gyorsaságot! Várjuk a számlát is!
Köszönettel: Ildikó
Szia! Ma reggel megérkezett a csomag a vászontáskákkal. Köszönjük a precíz és gyors munkátokat. Nagyon meg vagyunk elégedve.
Köszönettel: Dani
Kedves Zoltán! Megérkeztek rendben a vászontáskák. Hálásan köszönöm. Ha minden így működne Magyarországon, mint a maga cége, verhetetlenek lennénk a világban. Az, hogy a vasárnapi ebéd főzése közben kitalálok valamit, és csütörtökön délelőtt megvalósul, azt hiszem, kevés ehhez foghatót tapasztal ma az ember. Köszönöm még egyszer, és majd ha elárulhatom a titkot a munkahelyemen (karácsonykor) , akkor nem leszek rest reklámozni a cégét.
Köszönettel és üdvözlettel: Ági
It was our pleasure to work with Mr Belák together, because the whole process of ordering, production and delivery went very smooth and the final products are really excellent! Thank you and we hope working with you soon again!
ecm - Programm, University of Applied Arts, Vienna
Kedves Zoli! Annyira csodálatosak lettek a vászontáskák! Nagyon szépen köszönjük! Mindenki el van ájulva! Mostantól MINDIG, csak titeket ajánlunk!
Köszönöm: Dorka
Kedves Belák Zoltán úr! Mai napon átvettem a csomagot. Hiánytalanul megérkeztek a vászontáskák. Nagyon jók lettek. Köszönjük precíz munkájukat. További sok sikert kívánok munkájukhoz. Köszönöm mindenkinek.
T. Lászlóné Marika CHPH Kft. Titkársága
A Zoltex vászontáskák tartósak, a logózás minőségi, az árak korrektek, a vállalási idő gyors, a kollégák rugalmasak, kedvesek. A termék méltó tartozéka volt rendezvényünknek.
Üdvözlettel, F. Hajnalka
Kedves Zoltán! Megkaptuk a kért terméket, elégedettek vagyunk vele. A logónk és az elérhetőségeink is jól láthatóak, a színek is megfelelőek. Köszönjük a gyors és igényes munkát! Legközelebb is Önöket fogjuk választani.
Üdvözlettel: Molnár Hedvig Anna