Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

A szállítás Bajáról, Mezőtúrról általunk, vagy futárszolgálat segítségével, megegyezés szerint (térítési díj ellenében) történik. A csomag megrongálódásáért vagy eltűnéséért felelősséget nem vállalunk. Magyarország közigazgatási határain belül, nettó 150.000 Ft feletti megrendelések esetén az árut díjmentesen kiszállítjuk.

Szállítási határidő

Emblémázott termékek:
A feliratozott termékek szállítási határideje a érvényes megrendelés esetén a nyomáshoz szükséges elfogadott anyag leadásától számított 5 – 8 munkanap, vagy a megrendelés visszaigazolásban megjelöl időponton.

Emblémázás nélküli termékek:
Emblémázás nélküli, raktári termékek esetén (Mexico és Cuba vászontáska, vászontáska csomagok) a szállítási idő 1-2 munkanap GLS futárszolgálattal. Munkanapokon 12:00 óráig leadott megrendeléseket már a megrendelés napján átadjuk a futárszolgálatnak.

Fizetési feltételek

Első megrendelés alkalmával előre utalás, amennyiben a megrendelés összértéke elérni a nettó 200 000 Ft-ot a fizetési feltétel 40% előleg megrendeléskor, a fennmaradó 60%-ot pedig áruátvételig átutalással, vagy áruátvételkor készpénzben kell kiegyenlíteni.
Áruátvételkor kiállított számla alapján, 15 napos banki átutalással. Keretszerződés esetén a fizetés megállapodás tárgyát képezi.