BeGreener

BeGreener – egy élhetőbb környezetért

lájkolj és küldjük az INGYENES TANANYAGOT

https://www.facebook.com/2begreener?ref=hl

Ajánljuk BeGreener programunkat mindazoknak, akik szeretnék saját, közeli és távolabbi környezetük jobbá, hulladékmentessé tételét.

Reméljük, hogy mind a pedagógusok, gyerekek, felnőttek, cégvezetők, szülők, barátok, ismerősök felismerik a lehetőséget a zöldebb életben és továbbadják mindazoknak, akik nem foglalkoznak vele.

Ajánljuk ezt az anyagot mindazon felelős vezetőnek, akik, - saját érdekében – szintén hajlandó felvenni a környezetszennyezés elleni harcot. Megvan a veszélye, hogy ha nem teszünk semmit, házaink, lakásaink körül is ott lesz a mindent elborító szemét és az utcára érve pedig, észrevesszük, hogy egy nagy szemétdombon lakunk, amit már késő lesz akarni megváltoztatni, mosbegreenervászontáskat kell elkezdeni, még ma, nem majd holnap.

Reformot szeretnénk, nem teljes bojkottot.

Nem megszüntetni, csökkenteni.

Élni, tisztán.

Tisztelettel: Belák Zoltán

 Amennyiben felkeltettük érdeklődését, olvassa tovább anyagunkat:

Köszönjük a környezet s tudatosság oktatása iránti érdeklődését. A BeGreen Magyarországnál elsődleges célunknak tartjuk az oktatást és a prevenciót. Munkahelyeken és az iskolában egyaránt.

Úgy gondoljuk és hisszük, hogy gyermekeink és kollégáink megtanítása létfontosságú a műanyag termékektől való függésünk csökkentéséért és zöld bolygónk megőrzéséért.

Úgy gondoljuk, hogy preventíven, hogy a gyermekek már kis korban megtanulják, a kollégák pedig újra tudják gonolni, hogyan tudják csökkenteni a körülöttünk feltornyosuló szemét nagyságát.

Hisszük azt, hogy az oktatásnak - ezáltal Önnek kedves Olvasó- nagy szerepe van abban, hogy segítsünk megértetni az emberekkel, különösképpen a gyerekekkel a környezeti és egészségügyi károkat, melyeket az eldobható műanyag termékektől (különösen a műanyag zacskók, palackok, poharak) való függésünk miatt kell megfizetnünk. Bár nem lehet elkerülni a műanyag termékek használatát, mert a körülöttünk lévő világ egy nagy plasztik csoda, de meg lehet mutatni, hogy miként lehet „okosan” használni.

Remélhetőleg BeGreener programunkkal eltöltött néhány óra nagy hatással lesz a fiatalokra és családjukra, hogy egy kicsit másként gondoljanak a környezetükre, amikor egyszerű, - de nagyszerű- mindennapi döntéseiket meghozzák a plasztik termékek használatával.

Oktatási anyagunk tartalmaz (létszámtól függően):

  • 70 oldalas anyagot a környezetbarát életért+ feladatokat,+ kérdéseket
  • vászontáskát (iskolákknak, óvodáknak nyomatlan, cégeknek a saját logójukkal ellátotat)

 

 Csomagjainkért Kattintson ide vagy küldjön emailt: zoltex@yourcontact.hu

Tisztelettel:

 

Belák Zoltán


Kosár

Az Ön bevásárlókosara üres 

Yourcontact Marketing és Reklámügynökség Kft.

6200 Kiskőrös, Dózsa Gy. út 52.
Tel.: +3678413167 Fax:+3617002279
This email is hidden
www.vaszontaska.hu

 


Hívjon: +36303818886     Írjon e-mailtThis email is hidden