ÁSZF

Megrendelés

A vászontáska, vászonszatyor, non woven táska, nemszőtt textil táska, öltönytartó, menyasszonyi ruhatartó megrendelés faxon vagy e-mailben szkennelve, cégszerűen aláírva, melyre Cégünk visszaigazolást küld, amennyiben a fizetési feltételek teljesültek. A minimális rendelési érték nettó 10 000 Ft, vagy a táskák leírásánál feltüntetett minimális rendelési mennyiség, MINIMUM 100 db/típus.

A megrendelés visszavonására még a visszaigazolás jóváhagyása elott van lehetőség, melyet szintén írásban kell eljuttatni Cégünkhöz.

Árak

Áraink nettó árak! Nettó 100.000 Ft alatti rendelés esetén 2500 Ft csomagolási díjat számolunk fel. Deviza árfolyamváltozás esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Áraink visszavonásig érvényesek.

Emblémázás

Az emblémázáshoz szükséges grafikai anyagot vektoros (cdr, ai, eps) formátumban kérjük eljuttatni cégünk részére. A grafka átalakítását, előkészítését elvégezzük, melynek költsége 4500 Ft + áfa/minden megkezdett óra. A megrendelésen kérjük feltüntetni a felirat pontos helyét, méretét és Pantone színét.

Szállítás

A szállítás Bajáról, Mezőtúrról általunk, vagy futárszolgálat segítségével, megegyezés szerint (térítési díj ellenében) történik. A csomag megrongálódásáért vagy eltűnéséért felelősséget nem vállalunk. Magyarország közigazgatási határain belül, nettó 150.000 Ft feletti megrendelések esetén az árut díjmentesen kiszállítjuk.

Szállítási határidő

A feliratozott termékek szállítási határideje a érvényes megrendelés esetén a nyomáshoz szükséges elfogadott anyag leadásától számított 5 - 8 munkanap, vagy a megrendelés visszaigazolásban megjelöl időponton.

Fizetési feltételek

Első megrendelés alkalmával előre utalás, amennyiben a megrendelés összértéke elérni a nettó 200 000 Ft-ot a fizetési feltétel 40% előleg megrendeléskor, a fennmaradó 60%-ot pedig áruátvételig átutalással, vagy áruátvételkor készpénzben kell kiegyenlíteni.
Áruátvételkor kiállított számla alapján, 15 napos banki átutalással. Keretszerződés esetén a fizetés megállapodás tárgyát képezi.

Garancia

Termékeinkre a jogszabályban meghatározott ideig, az eredeti számla felmutatása ellenében garanciát vállalunk. Nem rendeltetésszerű használatból, tárolásból eredő hibákért garanciát vállalni nem tudunk! Az oldalon szereplő termékek színei tájékoztató jellegűek, kisebb színeltérések lehetségesek.

Tulajdonjog

Az átvett áru a vételár teljes összegének kifizetéséig a Yourcontact Marketing és Reklámügynökség Kft. tulajdonát képezi.

Kedvezmények

  • 150.000 Ft feletti megrendelés esetén - 6%
  • 300.000 Ft feletti megrendelés esetén - 8%
  • 500.000 Ft feletti megrendelés esetén - 11%

A kedvezmények a termékek nettó árából kerülnek levonásra, nem vonatkoznak az emblémázásra és az egyes járulékos költségekre, valamint az egyedi árajánlatokra.


Kosár

Az Ön bevásárlókosara üres 

Yourcontact Marketing és Reklámügynökség Kft.

6200 Kiskőrös, Dózsa Gy. út 52.
Tel.: +3678413167 Fax:+3617002279
This email is hidden
www.vaszontaska.hu

 


Hívjon: +36303818886     Írjon e-mailtThis email is hidden